0725.899.999
PUTETI CERE O OFERTA DE PIESE AUTO LA TELEFONUL DE MAI SUS
Produse Universale

Termeni si conditii

Utilizarea, inclusiv vizitarea sau comandarea produselor de pe site-ul www.vest-auto.ro , implica din partea dumneavoastra acceptarea acestor termeni si conditii. Domeniul www.vest-auto.ro este administrat de catre www.vest-auto.ro. Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos.


www.vest-auto.ro isi asuma dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului sau structurii acestuia, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Imaginile si denumirile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Scopul acestui site este de a prezenta informatii cu privire la produsele oferite de catre firma www.vest-auto.ro

In anumite situatii, pentru lansarea unei comenzi poate fi perceput un avans de cel putin 30% din valoarea comenzii.

www.vest-auto.ro cu sediul in Bucuresti, telefon ...., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J........si cod fiscal RO......, asiguram si declaram pe propria raspundere, conform cu prevederile din H.G. nr. 1.022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de noi, la care se refera aceasta declaratie, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in coformitate cu: Specificatiile tehnice ale producatorului.

www.vest-auto.ro certifica ca produsele ce fac obiectul programului nostru de produse si a declaratiei de conformitate de mai sus, sunt executate conform normelor europene de calitate si certificate de catre producatori.

Produsele comercializate de www.vest-auto.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori.

Garantia se acorda conform Legii 449/2003, termenul de garantie acordat este de 18 luni de la data facturarii pentru piesele de folosinta indelungata.

Prin piese de folosinta indelungata se face referire la: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Pentru produsele care au garantie acordata de producator aceasta se va aplica conform cu documentatia producatorului.

Consumatorii au dreptul sa reclame vanzatorilor orice neconformitate aparuta la un produs achizitionata intr-o perioada de 2 ani de la data livrarii produsului. Garantia se acorda cu conditia montarii pieselor intr-o unitate service specializata, autorizata RAR, potrivit tipului de autovehicul. Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele.


Piesele ce fac obiectul unei garantii vor fi insotite obligatoriu de urmatoarele documente:
 

 •      factura de achizitie;

 •     dovada montarii intr-un service autorizat (deviz de lucru care sa contina felul lucrarii, factura pentru prestarea serviciilor);
   
 •     descrierea defectului constatat sau a deficientei;
   
 •     copie dupa certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a masinii pe care a fost montata piesa;
   

Aici gasiti Certificatul de garantie.


Nu se acorda garantie sau se anuleaza in urmatoarele cazuri:
 

 •     piesele nu au fost montate intr-un service specializat (autorizat);

 •     piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri sau actiunea unor factori externi;
   
 •     piesele prezinta o uzura normala;
   
 •     piesele se defecteaza in urma unui montaj necorespunzator;
   
 •     defectiunea este cauzata de lipsa verificarilor la timp sau periodice;
   
 •     piesa a fost montata intr-un ansamblu cu alte piese defecte sau modificate;
   
 •     piesa prezinta deficiente din cauza unui accident de circulatie sau de lata natura (socuri termice, electrice, mecanice);
   
 •     piesele de uzura a caror longevitate depinde de timpul de utilizare a vehiculului.
   


Nu se accepta la retur piese cu ambalaj deteriorat, (rupte, scrise, murdare), fara ambalaj, incomplete sau care prezinta urme de montare.

Nu se acorda termenul de garantie de 18 luni pentru urmatoarele categorii de produse: accesorii auto, filtre (aer, ulei, combustibil), curele de distributie si de transmisie, elemenete de aprindere, becuri, stergatoare parbriz, solutii spalat parbrz, uleiuri, aditivi, antigel, lichid de frana, care sunt consumabile.

Informatii utile:
- Conform Art. 155, alin 8, litera C din Cod Fiscal, se pot transmite facturi prin mijloace electronice.
- Conform Art. 155, alin. 6 din Cod Fiscal, semnarea si stampilarea facturilor nu este obligatorie.

 

Securitatea datelor personale

 • Datele dvs. personale vor fi folosite de Vest Total Trade S.R.L. si colaboratorii sai, numai in scopul declarat al acestui site si anume la facturare si la identificarea unica ca si client
 • Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vi se trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
 • Vest Total Trade S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai
 • In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale în scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor nostri, vi se va cere acordul explicit.,
 
Pret 54.00 Ron

Pret 76.00 Ron

Pret 35.71 Ron

Pret 171.97 Ron

ECONOMISESTI CU VEST AUTO
PENTRU COMENZI DE MINIM 700 DE LEI AVETI DISCOUNT!
5%
Discount
LIVRAREGRATUITA
IN BUCURESTI PENTRU COMENZI
MAI MARI DE 400 DE LEI
numesite

Despre noi

Suntem o echipa tanara cu experinta din 2005 in industria auto.

Misiunea noastra: Dorim sa oferim produse si servicii de calitate.  
Valorile noastre: Respectul fata de client, seriozitate si punctulitate.
Vest Auto va ofera cea mai usoara metoda prin care puteti cauta si comanda piese auto si accesorii pentru masina dvs. Astfel in orice moment puteti gasi pe www.vest-auto.ro cele mai uzuale repere pentru orice marca la cele mai mici preturi fara a mai umbla din magazin in magazin.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER